På arbejdspladsen og i privatlivet kan vores tanker og forestillinger om hinanden nogle gange spænde ben for den gode relation. The Work er et enkelt redskab til at identificere og undersøge de negative tanker, der kan fylde i os.
Det er en effektiv metode, der kan bruges i både personlige og professionelle relationer. Ved hjælp af The Work opnås en større forståelse for både os selv og hinanden i vores relationer.

Vi er så vant til at identificere os med vores tanker, at vi sjældent sætter spørgsmål ved, om det vi tænker i virkeligheden er sandt. Det spændende er, at det måske ikke er så meget, det der sker, der giver os stress og ubehag, men mere det vi tænker, om det der sker!

The Work handler ikke om at tvinge sig til at tænke positivt eller at ændre virkeligheden. Men den giver en mulighed for at stoppe op og se efter en ekstra gang.

Ved at bruge metoden til at undersøge sine tanker, oplever man på en overraskende og gennemgribende måde, at de stressfulde tanker slipper én:
– og dermed ændrer relationen sig – både til én selv og til sine omgivelser.

I Danmark er The Work endnu ikke almindelig kendt, men flere steder begynder at tage metoden til sig. På Rigshospitalet er metoden brugt på lederkurser (læs evt.  Artikel om The Work på Rigshospitalet). Byron Katie er grundlægger af The Work og har siden midt i 1980’erne hjulpet tusindvis af mennesker verden over til større afklaring. Se mere på www.thework.com.

Jeg har erfaring med at bruge metoden inden for alle felter. Min erfaring er at især inden for mit eget felt som musiker, gør metoden en stor forskel. Netop negative tanker og overbevisninger er for mange kunstnere en hæmmende faktor i kreative processer. Og der findes stor frihed og nærvær for udøvende musikere/kunstnere, når tankerne ikke længere spænder ben.

Jeg stiftede bekendtskab med The Work i 2009 og har siden brugt metoden som en daglig praksis. Jeg er tilknyttet Institut for The Work,  deltaget i kurser både i Tyskland og Danmark og arbejder med metoden i netværk. Jeg er stadig forundret over, hvor stor positiv effekt det har på mit eget (musiker-)liv og relationer.

Døm-din-nabo-arbejdsseddel
Pdf til at udfylde eller printe ud:

Download pdf

 Kontakt mig for spørgmål og mere information.